Αποδεκτές οι παραιτήσεις στο ΔΣ του ΑΣ Αναγέννηση – Την Τρίτη (24/7) νέα ανοιχτή Γενική Συνέλευση

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΣ Αναγέννηση σχετικά με τις παραιτήσεις μελών του, οι οποίες, όπως αναφέρει γίνονται αποδεκτές, ενώ γίνεται κάλεσμα για συμμετοχή στη νέα, ανοιχτή Γενική Συνέλευση, η οποία αυτή τη φορά θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Ιουλίου και ώρα 20:00 στο Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας.

Η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Α,Σ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 κάνει αποδεκτές τις παραιτήσεις του πρώην προέδρου κυρίου Κορέλα και του πρώην μέλους κυρίου Αγραφιώτη σεβόμενο τους προσωπικούς λόγους τους οποίους επικαλέστηκαν.

Ο σωστός όμως τρόπος παραίτησης δε γίνεται μέσω του τύπου και σελίδων κοινωνικής δικτύωσης, αλλά κατόπιν παρουσίας σε συνεδρίαση του συμβουλίου και ως εκ τούτου τις θεωρεί άστοχες. Την τρέχουσα εβδομάδα θα γίνει αναδιάρθρωση του Δ.Σ.σε τακτική του συνεδρίαση προκειμένου να καλυφθούν οι κενές θέσεις και να αναδιανεμηθούν οι νέες αρμοδιότητες.

Τέλος απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο να παρευρεθεί στη νέα ανοιχτή Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24/7 στις 8 στο χώρο του Επιμελητηρίου.Ο Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 συνεχίζει αδιάκοπα την προσπάθεια να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για την αγαπημένη μας ομάδα στις κρίσιμες αυτές στιγμές.

Με τιμή Α.Σ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904»