Απαγόρευση μετακίνησης οπαδών του Άρη στο Αναγέννηση Καρδίτσας – Άρης!

Με απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη και ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας, απαγορεύτηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων του Άρη για το Κυριακάτικο (27/5, 17:00) ματς της 34ης αγωνιστικής της Football league στο ΔΑΚ της πόλης μας.

Η απόφαση:

«Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Α.Ο. ΑΡΗΣ, καθώς και τη διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 34ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE, περιόδου 2017-18, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 – Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή (27-05-2018) και ώρα 17:00, στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας περιόδου 2017 – 2018, για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Κατά τα λοιπά, για τη διεξαγωγή του αγώνα απαιτείται η συνδρομή των αναγκαίων προϋποθέσεων ασφαλείας για αθλούμενους και θεατές».

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού
Γιώργιος Βασιλειάδης