Απέκτησε Κάια, ανανέωσε με B. Βούζα ο Ατρόμητος Γεωργικού!

Σε φουλ ρυθμούς σχεδιασμού κινείται ο Ατρόμητος Γεωργικού που με πρόσωπο-κλειδί τον Μάκη Λάκια συνεχίζει την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του.

Η ομάδα του Ατρόμητου που θα έχει καθοδηγητή και ενεργό ποδοσφαιριστή της τον Μ. Λάκια πραγματοποιεί και άλλες προσθήκες με σκοπό την καλύτερη δυνατή παρουσία στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής.

Με αυτό ως γνώμονα, το «Αστέρι» απέκτησε τον Μάκη Κάια και ανανέωσε με τον Βασίλη Βούζα, ενώ μέσα στην ημέρα (29/7) είχε πετύχει συμφωνία και με τον Δημήτρη Κουτσιούκη!

Ο Μάκης Κάιας θα ενισχύσει σημαντικά τα μετόπισθεν του Ατρόμητου με την εμπειρία του από τις υψηλότερες κατηγορίες ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Καρδίτσας, έχοντας συνδυάσει το όνομά του με συνεχή παρουσία στην Α.Ε. Καρποχωρίου, με την οποία μάλιστα πέτυχε την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣΚ τη σεζόν 2014-15. Πέρυσι, ο 31χρονος στόπερ αγωνίστηκε στον Αίαντα Καρποχωρίου για να προστεθεί στο ρόστερ της ομάδας του Γεωργικού εδώ και λίγες ώρες.

Όσον αφορά τον Βούζα, ο 19χρονος δεξιός οπισθοφύλακας θα παραμείνει στον Ατρόμητο δίνοντας νεανική παρουσία στην ομάδα και έχοντας τις προοπτικές να δουλέψει και να πάρει τις ευκαιρίες του σε μία χρονιά με φιλοδοξίες που δημιουργούνται στο Γεωργικό.