Απάντηση της ΕΠΣ Καρδίτσας στον τ. Δήμαρχο Κ. Παπαλό: «Έπρεπε να δώσετε τη συνέντευξη στο Ενωσιακό Αθλητικό κέντρο του Δήμου»

Την απάντηση της ΕΠΣ Καρδίτσας προκάλεσε η Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η μείζουσα αντιπολίτευση «Δυνατή Καρδίτσα» σχετικά με το θέμα παραχώρησης έκτασης στον ΑΣ Αναγέννηση για ανέγερση αθλητικών εγκαταστάσεων στις Δημοτικές εγκαταστάσεις του Ενωσιακού Αθλητικού κέντρου.

Η τοπική Ένωση, κάνει λόγο για αλλαγή στάσης του επικεφαλής της παράταξης  και τέως αντιδημάρχου κ. Κώστα Παπαλού, απαριθμώντας μία σειρά από γεγονότα και εκδηλώσεις στις οποίες ήταν ο ίδιος παρών και εν ενεργεία δήμαρχος και όπως χαρακτηριστικά τονίζει «έσταζες μέλι για τον πρόεδρο της Ένωσης, για τα μέλη αυτής αλλά και για την λειτουργία της Ένωσης».

Αναλυτικά:

«Φίλε Κώστα,

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καρδίτσας είναι ο μεγαλύτερος φορέας και ο μοναδικός για το ποδόσφαιρο στο Νομό. Είναι μέλος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Όλα τα Σωματεία είναι μέλη της ΕΠΣ. Από το 2011 (Μάιος επίσκεψη Πιλάβιου στο Δημαρχείο- Σεπτέμβριος 2011 Γεν. Συνέλευση- τροποποίηση καταστατικού), Ιανουάριος 2012 κοπή πίτας, Ιανουάριος 2013 κοπή πίτας, Ιανουάριος 2014 κοπή πίτας, επίσκεψη Ανδριανού με την παρουσία σου στο Ενωσιακό Αθλητικό κέντρο, μέχρι τότε όταν έπαιρνες το βήμα στις παραπάνω εκδηλώσεις έσταζες μέλι για τον πρόεδρο της Ένωσης, για τα μέλη αυτής αλλά και για την λειτουργία της Ένωσης.

Επειδή είσαι γνώστης του Ενωσιακού Αθλητικού κέντρου το επισκέφτηκες πολλές φορές, μας εκπλήσσει όταν μιλάς για τη δημιουργία ενός ακόμη Αθλητικού κέντρου. Είναι Αθλητικό κέντρο και έχει αποπερατωθεί κατά 90%. Αν αμφισβητείς το γεγονός, παρουσία όλων να το επισκεφτείς ακόμη και σήμερα. Η συνέντευξη τύπου που δώσατε χθες καλό θα ήταν να την είχατε δώσει στις εγκαταστάσεις του Ενωσιακού Αθλητικού κέντρου του Δήμου Καρδίτσας».