ΑΟ Φύλλου vs Επίλεκτοι Μαυριά για τη «Φλόγα»!

Ο ΑΟ Φύλλου έχει διαχρονικά αποδείξει την κοινωνική του ευαισθησία και τη φιλανθρωπική του δράση, συνεχίζοντας αυτή την παράδοση με ένα ξεχωριστό φιλικό!

Οι Μελανόλευκοι που τα πηγαίνουν περίφημα φέτος στην Α1 ΕΠΣΚ διοργανώνουν φιλανθρωπικό παιχνίδι την Τετάρτη, δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων (26/12) με αντίπαλο…ένα δικό τους παιδί!

Ο Δημήτρης Μαυριάς που κατάγεται από το Φύλλο, ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΑΟΦ και πλέον έχει καθιερωθεί στις επαγγελματικές κατηγορίες με τις φανέλες της Αναγέννησης, του Απόλλωνα Λάρισας και εσχάτως της Παναχαϊκής, θα δημιουργήσει μία ομάδα επίλεκτων ποδοσφαιριστών που θα στρέψει πάνω της τα βλέμματα για να αντιμετωπίσει παλιούς συμπαίχτες και φίλους του.

Η αναμέτρηση έχει φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς όσοι παραστούν για να την παρακολουθήσουν και να την απολαύσουν, θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν για τον Σύλλογο Καρδίτσας γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα».

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 15:00 στο Φύλλο και ήδη αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία από το φίλαθλο κοινό της περιοχής!