ΑΟ Σελλάνων: Ο ΑΟ Θήβας δίδαξε ήθος!

Με ανακοίνωσή του, μετά και την αίσια έκβαση της υπόθεσης του αγώνα Ρήγα Φεραίου – ΑΟ Θήβας, ο ΑΟ Σελλάνων εξαίρει τη στάση της βοιωτικής ομάδας, η οποία παρότι είχε υποβιβαστεί ούτως ή άλλως στην Α’ ΕΠΣΒ, άσκησε Έφεση και δικαιώθηκε για το συγκεκριμένο ματς, το οποίο διατηρεί, τον ΑΟ Σελλάνων στη Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση:

H Διοίκηση του ΑΟ Σελλάνων οφείλει να ευχαριστήσει δημόσια την ομάδα της Θήβας η οποία με την έφεση που κατέθεσε – και τελικά δικαιώθηκε- κατά της πρωτόδικης απόφασης για τον αγώνα Ρήγας Φεραίος – ΑΟ Θήβα, δίδαξε ήθος.

Παρά την απογοήτευση από τον υποβιβασμό, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, κλείνοντας οριστικά οποιαδήποτε «εξωαγωνιστικά χάρτινα παράθυρα» με τα οποία επιχειρούσαν κάποιοι να αλλοιώσουν την βαθμολογία.

Σε κάθε περίπτωση ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο ότι ο ΑΟ Σελλάνων ήταν, είναι και θα είναι σε πλήρη ετοιμότητα προκειμένου να θωρακίσει τα συμφέροντα της ομάδας και τα όσα πέτυχε στους αγωνιστικούς χώρους.
Καθ΄όλη τη διάρκεια της χρονιάς δίδαξε ήθος και ποδοσφαιρικό πολιτισμό κάτι που αναγνωρίστηκε από το σύνολο των ομάδων, είτε εντός είτε εκτός έδρας. Αυτές είναι οι αξίες μας, αυτές θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε και τη νέα χρονιά στη Γ’ Εθνική!

Α.Ο. Σελλάνων