ΑΟ Σελλάνων: «Εισιτήριο διαρκείας… στο όνειρο»

Την έμπρακτη στήριξη των φιλάθλων του περιμένει ο ΑΟ Σελλάνων που από σήμερα (17/7) έθεσε στη διάθεση τα εισιτήρια διαρκείας του για την απαιτητική και εξόχως συναρπαστική σεζόν στη Γ’ Εθνική, η οποία συμπίπτει με την 50ή επέτειο των Κυανόλευκων!

Με σύνθημα «Εισιτήριο διαρκείας… στο όνειρο», οι περυσινοί θριαμβευτές θέλουν να πορευτούν με υγιείς, αυτόνομες και στέρεες βάσεις στη νέα τους αγωνιστική πρόκληση και για να συμβεί αυτό δεν υπάρχει καλύτερη και πιο ειλικρινής άντληση δυνάμεων από την ανταπόκριση των φίλων της ομάδας που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν φέτος υψηλού επιπέδου αναμετρήσεις του ΑΟΣ με ιστορικούς αντιπάλους που έχουν πρόσφατη παρουσία ακόμη και στη Superleague!

Φυσικά, πέραν από τη στήριξη, οι φίλοι των τρεμπλούχων ΕΠΣ Καρδίτσας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα προνομιακό πακέτο, με σημαντική έκπτωση συγκριτικά με τα μεμονωμένα εισιτήρια της σεζόν.

Αναλυτικά:

«Ο ΑΟ ΣΕΛΛΑΝΩΝ ενημερώνει τους φιλάθλους πως από σήμερα 17/7/2017 ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2017-18).

Αποκτήστε το εισιτήριο διαρκείας σας και γίνετε μέρος των πιο συγκλονιστικών στιγμών της ομάδας μας, παρακολουθώντας από κοντά όλους τους συναρπαστικούς αγώνες της Γ΄Εθνικής.

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μας μήνυμα στο σάιτ της ομάδος ή στο 6978994460 (Μοσχόπουλος Αποστόλης)»