Αξιόλογες εμφανίσεις του Π.Ο. Καρδίτσας σε «Γύρο Λάρισας» και ποδηλασία βουνού στην Έδεσσα!

Με υποσχέσεις και προσδοκίες για ακόμη καλύτερες εμφανίσεις στο μέλλον άφησαν οι αθλητές του Ποδηλατικού Ομίλου Καρδίτσας στον διήμερο αγώνα που διοργάνωσε ο ΠΓΣ Λάρισας στις 10-11/03/2018 με την ονομασία «Γύρος Λάρισας».

Ο ΠΟΚ εκπροσωπήθηκε από έξι αθλητές. Την πρώτη ημέρα διεξήχθη ο αγώνας ατομικής χρονομέτρησης με τους αθλητές του Ομίλου να δείχνουν ότι βρίσκονται στο σωστό δρόμο για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Αποτελέσματα:

Κατηγορία παίδων: Ντέλλας Απόστολος 8ος, Αντωνίου Κων/νος 11ος.
Κατηγορία εφήβων: Σακελλαρόπουλος Ηλίας 5ος.
Κατηγορία αντρών: Ευστάθιου Κων/νος 6ος, Κουντάκης Αλέξιος 20ος κ Παλάσκας Βαϊος 27ος.

Τη δεύτερη ημέρα διεξήχθη ο αγώνας αντοχής, σιρκουί 100χλμ με πολλές συμμετοχές και με υψηλές ταχύτητες. Οι νικητές αναδείχθηκαν στο τελικό σπριντ.

Αποτελέσματα:

Κατηγορία παίδων: Ντέλλας Απόστολος 9ος, Αντωνίου Κων/νος 16ος.
Κατηγορία εφήβων: Σακελλαρόπουλος Ηλίας 5ος.
Κατηγορία αντρών: Ευστάθιου Κων/νος 22ος, Κουντάκης Αλέξιος, 15ος και Παλάσκας Βαϊος 38ος.

Επίσης στις 11/03/2018 διεξήχθη αγώνας ποδηλασίας βουνού στην Έδεσσα όπου ο ΠΟ Καρδίτσας εκπροσωπήθηκε από τον αθλητή Αδάλογλου Μάριο. Ο Μάριος πιστός στο «ραντεβού» του με το βάθρο κατέκτησε τη δεύτερη θέση (ασημένιο μετάλλιο) δείχνοντας για πολλοστή φορά ότι βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο.

Το ΔΣ συγχαίρει τους αθλητές για την προσπάθεια τους, τους συνοδούς και τους γονείς για τη στήριξη των αθλητών και του Ομίλου. Επίσης, ευχαριστεί τον προπονητή καθώς και τους χορηγούς. Επόμενο ραντεβού στις 17/18-03 στο τοπικό πρωτάθλημα κεντρικής Ελλάδας στα Τρίκαλα με το αγώνισμα ποδηλασίας βουνού.

Μέ τιμή

Τό Δ.Σ. τού Ομίλου