Αντίπαλες…στο ίδιο σπίτι Ηλιάνα και Χριστιάνα Κατσή!

Μεγαλώνουν μαζί, κάνουν πλάι-πλάι τα πρώτα τους μπασκετικά (και όχι μόνο) βήματα και στις φλέβες τους κυλάει το ίδιο αίμα!

Οι αδελφές Ηλιάνα και Χριστιάνα Κατσή για πρώτη φορά σήμερα (27/12) ετοίμασαν τον σάκο τους με τον αθλητικό τους εξοπλισμό και αναχώρησαν από το σπίτι τους με κοινό προορισμό το κλειστό των Σοφάδων.

Όμως, η σημερινή διαδρομή ήταν ξεχωριστή από τις άλλες, αφού ήταν…ελαφρώς διαφοροποιημένη σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια!

Μπορεί να έμαθαν να είναι μαζί από τότε που γεννήθηκαν, όμως στο γήπεδο το απόγευμα της Τρίτης μπήκαν σε διαφορετικά αποδυτήρια και φόρεσαν διαφορετικά χρώματα, πατώντας στο παρκέ ως αντίπαλες!

Και αν για τη 14χρονη Χριστιάνα το «ραντεβού» παρέμεινε ίδιο σε ό,τι έχει να κάνει με τη φανέλα του Γ.Σ. Σοφάδων, η στιγμή ήταν ιδιαίτερη, όταν κλήθηκε να αντιμετωπίσει την κατά 21 μηνών μεγαλύτερη αδερφή της Ηλιάνα που από φέτος αγωνίζεται στους Τιτάνες Παλαμά.

Μπορεί να συνήθιζαν να αλληλοσυμπληρώνονται στο παρκέ και τη ζωή (στη δεύτερη περίπτωση συνεχίζουν να το πράττουν) αλλά από το καλοκαίρι γνώριζαν ότι θα ερχόταν η ώρα της…«σύγκρουσης», όταν η Ηλιάνα «μετακόμιζε» για την ομάδα του Παλαμά.

Στο πρωτάθλημα των Κορασίδων, λοιπόν, οι δύο αδελφές παραμέρισαν για λίγο τις όποιες…συναισθηματικές αδυναμίες και έγιναν πρωταγωνίστριες σε μία από τις ιδιαίτερες περιπτώσεις του αθλητισμού.

Πάντως σε ένα γήπεδο που το γνωρίζει πολύ καλά, η μεγαλύτερη αδερφή Κατσή έπαιξε ως φιλοξενούμενη, χωρίς ωστόσο η διάρκεια του αγώνα να τη φέρει σε προσωπικό μαρκάρισμα με την μικρότερη αδερφή της.

Στο τέλος της αναμέτρησης, πάντως, φύγανε αγκαλιασμένες με μία αναμνηστική φωτό όπου πόζαραν με τις εμφανίσεις των ομάδων τους, ενώ νωρίτερα το κοινό και των δύο ομάδων φρόντισε να χειροκροτήσει αμφότερες.