Ανοιχτή Γενική Συνέλευση για το μέλλον της Αναγέννησης την Πέμπτη (1/11)!

Ένα πολύ κρίσιμο ραντεβού όρισε για την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου η διοίκηση του ΑΣ Αναγέννηση μαζί με τη Διοικούσα Επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Στη συνάντηση που θα λάβει χώρα στις 20:30 στο Εμπορικό Επιμελητήριο Καρδίτσας θα συζητηθεί η λήψη αποφάσεων για το ποδοσφαιρικό τμήμα, σε μία πολύ δύσκολη χρονική συγκυρία όπου χρειάζεται η συμμετοχή όσων αγαπούν τον υπεραιωνόβιο Σύλλογο για να διαφυλάξουν το μέλλον του.

Η ανακοίνωση:

«Ένας από τους λίγους υπέρ-αιωνόβιους συλλόγους της χώρας ο οποίος διατηρεί ζωντανά 3 αθλητικά τμήματα , με 120 αθλητές και 4 προπονητές στο ποδοσφαιρικό τμήμα , με 50 αθλητές και 2 προπονητές στο τμήμα μπάσκετ και 50 αθλήτριες και 2 προπονητές στο τμήμα βόλεϊ , διαφημίζει στην επικράτεια το όνομα της γενέτειρας του Αναγέννηση Καρδίτσας .

Στην εποχή της κρίσης με πενιχρούς οικονομικούς πόρους και λιγοστά μέσα σε σχέση με τις ανάγκες των τμημάτων του ο ΑΣΑ 1904 επιμένει.

Ο ιστορικότερος αθλητικός σύλλογος της πόλης μας αλλά και του Νομού μας διέρχεται ημέρες κρίσης και απαξίωσης στο ποδοσφαιρικό του τμήμα.

Σε αυτή την δύσκολη συγκυρία θα θέλαμε να απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα –προτροπή για ανοιχτή συζήτηση και λήψη αποφάσεων για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου μας .

Απευθυνόμαστε λοιπόν σε

Όλα τα μέλη και τους φίλους τους Συλλόγου , παλιούς αθλητές και προπονητές , παλιούς προέδρους και μέλη του διοικητικού συμβουλίου, την αντιπεριφέρεια Ν Καρδίτσας τον Αντιπεριφεριάρχη και τα εκλεγμένα μέλη στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας , την Δημοτική αρχή τον Δήμαρχο και εκλεγμένα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας καθώς και πρώην Δημάρχους και Αντιδημάρχους της πόλης , καθώς και κάθε φορέα που θέλει να συμμετέχει στην προσπάθεια εξεύρεσης λύσης .

Η ανοικτή συζήτηση για το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος θα γίνει την Πέμπτη 01/11/2018 και ώρα 20.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕ Καρδίτσας

Το κάλεσμα απευθύνει η Αναγέννηση , ο ερασιτεχνικός σύλλογος που στηρίζει τον αθλητισμό της περιοχής ούτε Ανώνυμη Εταιρεία είμαστε ούτε κερδοσκοπικός οργανισμός . Φίλοι του συλλόγου , του αθλητισμού και της πόλης είμαστε .

Με τιμή,

Το ΔΣ του ΑΣΑ Καρδίτσας 1904

Η Διοικητική επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος»