Ανανεώσεων συνέχεια με Αλέξη Αρχοντή στον ΑΟ Σελλάνων – Νέος φροντιστής ο Απ. Κωστόπουλος

Ποδοσφαιριστή με εγνωσμένη προσφορά και αξία διατηρεί στο δυναμικό του ο ΑΟ Σελλάνων με την επέκταση συνεργασίας με τον Αλέξη Αρχοντή.

Ο Προαστιώτης κεντρικός αμυντικός επέστρεψε στην ομάδα του τόπου του για να την ενισχύσει στη Γ’ Εθνική και ήταν από τους ακρογωνιαίους λίθους των μετόπισθεν, έχοντας και την εμπιστοσύνη του νέου προπονητή, Αλέξανδρου Κούρτογλου.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται και ως αμυντικός χαφ επέστρεψε στην Καρδίτσα για λογαριασμό του Ατρόμητου Παλαμά τη σεζόν 2016-17, καθώς, προηγουμένως βρισκόταν Κομοτηνή όπου εκπλήρωνε τις φοιτητικές του υποχρεώσεις και στην ΕΠΣ Ροδόπης φόρεσε τις φανέλες -μεταξύ άλλων- της Ελπίδας Σαπών, Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου και Κεραυνού Πέρνης, ενώ πριν μετακομίσει στην ακριτική πόλη αγωνιζόταν στον Α.Ο. Σελλάνων. Επίσης, ο Αρχοντής φόρεσε τη φανέλα του Α.Ο.Κ. για τρία χρόνια εκ των οποίων τα δύο στη Δ’ Εθνική και τη σεζόν 2013-14 στη Γ’ Εθνική.

Παράλληλα, στην ανακοίνωση με τις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών Βαγγέλη Γιαγιάκου και Χρήστου Παπαδημητρόπουλου, γνωστοποιείται ότι το πόστο του φροντιστή θα έχει για τη νέα σεζόν ο Αποστόλης Κωστόπουλος.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Σελλάνων:

«Η Διοίκηση του ΑΟ Σελλάνων, υλοποιώντας την επιθυμία και των δυο πλευρών, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Αλέξη Αρχοντή, Βαγγέλη Γιαγιάκο και Χρήστο Παπαδημητρόπουλο.

Ευχόμαστε σε όλους τους ποδοσφαιριστές υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά.

Τέλος ανακοινώνεται ότι καθήκοντα γενικού φροντιστή αναλαμβάνει ο Απόστολος Κωστόπουλος».