Ανανέωση εμπειρίας με Τσαπράζη ο Θεσσαλικός Ματαράγκας!

Εμπειρία και ποιότητα εξασφαλίζει για το κέντρο του ο Θεσσαλικός Ματαράγκας, αφού έδωσε τα χέρια με τον Σταύρο Τσαπράζη για συνέχιση της συνεργασίας.

Ο 38χρονος μεσοεπιθετικός ήταν από τους πιο ουσιαστικούς παίχτες της ομάδας του Μάνθου Ορφανιώτη την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, συμβάλλοντας τα μέγιστα με παραστάσεις ακόμη και από τη Δ’ Εθνική ώστε ο Θεσσαλικός να διεκδικήσει μέχρι τέλους την είσοδο στα πλέι-οφ.

Πέρυσι, ο Τσαπράζης σκόραρε 9 φορές στην Α1 ΕΠΣΚ και ήταν ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας, μοιράζοντας και ασίστ για να συντελέσει στο δημιουργικό παιχνίδι των «Νερατζούρι».

Η ανακοίνωση του ΠΟΜ Θεσσαλικός:

«Ο ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ ανανέωσε τη συνεργασία του με το βετεράνο Λαρισαίο πλέι μέικερ ΤΣΑΠΡΑΖΗ ΣΤΑΥΡΟ!

Ο 38χρονος παίχτης, 10αρι παλαιάς κοπής, μετά την τέλεια χρονιά που έκανε στην Ματαράγκα, πείστηκε να ανανεώσει για έναν ακόμα χρόνο με τους ‘νερατζούρι’. Έτσι θα αποτελέσει και πάλι το «μυαλό» στην ομάδα του ΟΡΦΑΝΙΩΤΗ καθώς όλο σχεδόν το παιχνίδι του ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ περνάει από τα πόδια του!

Το ΔΣ τον καλωσορίζει και αυτόν και του εύχεται μια μεστή και υγιή χρονιά! Έπεται και συνέχεια στις μεταγραφικές κινήσεις, αφού το ΔΣ σε συνεργασία με τον τεχνικό εξετάζουν κάποιες περιπτώσεις που θα ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα»!