Αναλαμβάνει τον ΑΟΚ ο Θύμιος Σδρόλιας!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΑΟΚ, αφού η ομάδα προσπαθεί άμεσα να καλύψει το χαμένο έδαφος στον προγραμματισμό της από τις βραδείες διοικητικές «ζυμώσεις», φτάνοντας σε συμφωνία με τον Θύμιο Σδρόλια για ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, σύμφωνα  με ασφαλείς πληροφορίες του KarditsaSportiva!

Ο έμπειρος προπονητής κρίθηκε ο πλέον κατάλληλος σε αυτή τη  φάση να ανοικοδομήσει τους Κυανόλευκους, διαθέτοντας μακρόχρονη εμπειρία στην Α’ ΕΠΣΚ και σε πάγκους ομάδων με πρωταγωνιστικές βλέψεις.

Ο 47χρονος τεχνικός την προηγούμενη διετία καθοδήγησε την ΑΠΟΚ στην Α1 ΕΠΣΚ με ιδιαίτερη επιτυχία στο νεανικό πλάνο και την ανάδειξη παιχτών σε συνδυασμό με την καλή αγωνιστική παρουσία που είχαν οι Κυανόμαυροι σε ένα απαιτητικό πρωτάθλημα.

Προηγουμένως, ο Σδρόλιας ήταν προπονητής στον Ηρακλή Καρδιτσομάγουλας και στην τελευταία χρονιά (2014-15) που οι «Ροπαλοφόροι» είχαν υψηλές «βλέψεις» (φτάνοντας έως τα πλέι-οφ του πρωταθλητή στην Α’ ΕΠΣΚ), και μία σεζόν νωρίτερα καθοδήγησε τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου που επίσης έφτασε έως τα πλέι-οφ της 1ης Ερασιτεχνικής.

Μεταξύ άλλων, ο Σδρόλιας έχει αναλάβει και τους Ταυρωπό, Ηρακλή Σοφάδων σε εποχές που οι ομάδες πρωταγωνιστούσαν, όπως επίσης τις ΑΕ Λεονταρίου, Διγενή Αρτεσιανού και Ασπίδα Κρύας Βρύσης και πλέον θα επιφορτωθεί με το  δύσκολο έργο στον πάγκο των ιστορικών «Κυανόλευκων».

Εδώ να αναφέρουμε ότι ο νέος κόουτς του ΑΟΚ επανέρχεται σε ένα γνώριμο περιβάλλον, αφού διετέλεσε παλαιότερα και Γενικός Αρχηγός του Συλλόγου.