Ανακοίνωση των Ultras Gate 3 για την ξαφνική απαγόρευση μετακίνησης στα Τρίκαλα

Οι Ultras Gate 3 εξέδωσαν ανακοίνωση μετά τα δύο σημερινά (12/1) ματς του τμήματος καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης της Αναγέννησης στα Τρίκαλα, με Δαναούς και Άμιλλα αντίστοιχα, κάνοντας λόγο για «ξαφνικό μπλόκο» και μη χορήγηση εισιτηρίων για να παρακολουθήσουν από κοντά την Αναγέννηση.

Αναλυτικά:

«Ακόμη μια φορά γίναμε μάρτυρες τραγελαφικών γεγονότων!

Σήμερα Σάββατο ημέρα γιορτή για εμάς καθώς την ίδια μέρα αγωνιζόταν η ομάδα βόλεϊ γυναικών και η ομάδα μπάσκετ στα γειτονικά Τρίκαλα. Όλα καλά ξεκινώντας την εκδρομή μας κανονικά από Καρδίτσα μέχρι που φτάσαμε λίγα χιλιόμετρα από τη πόλη των Τρικάλων με την αστυνομία ξαφνικά να μας κάνει μπλόκο, γεγονός που έχει γίνει κατ’επανάληψη σε εκδρομές μας εκεί στο παρελθόν.

Τυχαίο; Αφού έγινε εξονυχιστικός έλεγχος σε όλους μας ζητώντας επίσης να τους δώσουμε τα στοιχεία μας σημειώνοντας τα λες και είμαστε εγκληματίες, περιμέναμε για να ξεκινήσουμε προς το γήπεδο πράγμα που δεν έγινε ποτέ με την αστυνομία να μπερδεύει τα ψέματα και να μας έχει στο περίμενε μέσα στο κρύο για πολύ ώρα.

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την διοίκηση της ομάδας μας, μας έγινε γνωστό ότι οι υπεύθυνοι δεν επιθυμούν τη παρουσία μας και δεν μας δίνουν εισιτήρια και όλα αυτά δύο βδομάδες μετά την εκδρομή μας στη Λάρισα.

Τι άλλαξε άραγε; Ανίκανοι υπεύθυνοι που απαγορεύουν σε φιλάθλους να μετακινηθούν από τη μία πόλη στην άλλη για να υποστηρίξουν την ομάδα τους, σπαταλώντας χρήμα και χρόνο.

υγ1. Για την ιστορία η ομάδα βόλεϊ ηττήθηκε από την Άμιλλα με 3-0 σετ και η ομάδα μπάσκετ επικράτησε με σκορ 75-66 την ομάδα των Δαναών. Συνεχίζουμε δυνατά!

υγ2. Επίσης πληροφορηθήκαμε στη διαδρομή οτι περίπου 15 »κορίτσια» όχι από το βόλεϊ γυναικών αλλά από την πόλη των Τρικάλων είναι στο περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου. Ζητάμε συγνώμη που δεν μπορέσαμε να γνωριστούμε από κοντά, υποσχόμαστε όμως ότι δεν θα το αφήσουμε και θα είμαστε αυτοί που θα πάμε να τους βρούμε.

Ξέρετε εσείς κορίτσια😉»