Αναγέννηση: «Κομβικό ματς – απαραίτητη η παρουσία του κόσμου»!

Ματς που παρουσιάζεται ως «τελικός» για την απόκτηση των πρώτων βαθμών της δίνει αύριο (16/12) στο Στάδιο η Αναγέννηση, λίγο πριν την ολοκλήρωση του α’ γύρου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οι Κιτρινόμαυροι υποδέχονται τον Φωκικό και θα επιδιώξουν με όλα τους τα εφόδια να κάνουν σεφτέ στο πρωτάθλημα, χαρακτηρίζοντας κομβική την αναμέτρηση για να αντιστραφεί το κλίμα.

Έτσι, η διοίκηση του ΑΣ Αναγέννηση εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο να δώσει μαζικό παρών για να βοηθήσει το αγωνιστικό τμήμα, πλησιάζοντας και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ενώ τονίζει ότι «η ομάδα θα συνεχίσει να αγωνίζεται , είτε στο τέλος σωθεί είτε όχι».

Αναλυτικά:

Την Κυριακή 16/12/2018 και ώρα 15.00 , η Αναγέννηση Καρδίτσας 1904 θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο του Γηπέδου Καρδίτσας , με αντίπαλο την ομάδα του Φωκικού Άμφισσας για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής Κατηγορίας.

Ο αγώνας θεωρείται κομβικός για το μέλλον του Συλλόγου στο πρωτάθλημα και για αυτό θεωρούμε ότι η μαζική προσέλευση των φίλων της ομάδας κρίνεται απαραίτητη.

Η ομάδα θα συνεχίσει να αγωνίζεται , είτε στο τέλος σωθεί είτε όχι .

Εισιτήρια για όλους άνω των 18 ετών 10 ευρώ, και 5 ευρώ για παιδιά από 12 έως 18 ετών καθώς και για ανέργους και φοιτητές .

(με επίδειξη ταυτότητας , δελτίου ανεργίας και φοιτητικού πάσου)

Παιδιά έως 12 ετών δωρεάν.

Α.Σ.ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904