Αναγέννηση ετών 114! Τούρτα-έκπληξη των οργανωμένων στην ομάδα!

Ήταν 16 Οκτωβρίου του 1904 όταν ο Αθλητικός Σύλλογος Αναγέννησης συστηνόταν στην καρδιά της Ελλάδας και έμελλε να διαγράψει μία πορεία γεμάτη δόξες για την περιοχή της Καρδίτσας!

Σήμερα, 16 Οκτωβρίου 2018 η ΑΣΑ κλείνει 114 χρόνια ιστορίας, ως μία εκ των μακροβιότερων αθλητικών Συλλόγων της χώρας μας και αυτό δε θα μπορούσε να μην είναι αφορμή για γιορτή  στις τάξεις της ομάδας!

Στη σημερινή (16/10) προπόνηση του ποδοσφαιρικού τμήματος, εμφανίστηκε μία τούρτα-έκπληξη από τους οργανωμένους φιλάθλους, οι οποίοι θέλησαν να μοιραστούν τη χαρά για το υπεραιωνόβιο καμάρι της πόλης!

Μια λιτή γιορτή με συμβολική σημασία στήθηκε στα αποδυτήρια του ΔΑΚ της  Καρδίτσας, όπου παίχτες, τεχνικό τιμ και φίλαθλοι τραγούδησαν χρόνια πολλά στην Αναγέννηση και έσβησαν τα κεριά που σχημάτιζαν τον αριθμό 114!

Οι ευχές έδωσαν τη σειρά τους σε  συνθήματα από τους οπαδούς που παρά τη βαριά ήττα στα Μετέωρα εκφράζουν τη στήριξή τους στην ομάδα και τους ποδοσφαιριστές, διατηρώντας το ενωτικό κλίμα που υπάρχει με σκοπό να συνεχίζει να γράφει ιστορία στο αθλητικό γίγνεσθαι της χώρας, με αδιάλειπτη παρουσία και ανόθευτη διαδρομή!