Αναβολή στο Τιτάνες – Διόσκουροι Κοζάνης και σε ματς Β’ και Γ’ Εθνικής!

Εξαίρεση δε θα μπορούσε να είναι οι κατηγορίες μπάσκετ της Β’ και Γ’ Εθνικής στις αναβολές αγώνων λόγω της κακοκαιρίας.

Συγκεκριμένα η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης αποφάσισε την αναβολή αναμετρήσεων για τους Βόρειους Ομίλους σε Β’ και Γ’ Εθνική που ήταν προγραμματισμένοι για αύριο Κυριακή (8/1), λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που περιλαμβάνουν χαμηλές θερμοκρασίες και χιονοπτώσεις.

Έτσι, οι Τιτάνες που θα υποδέχονταν τους Διόσκουρους Κοζάνης σε ένα σπουδαίου ενδιαφέροντος παιχνίδι θα περάσουν…ξεκούραστα την Κυριακή τους.

Πάντως, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλες αναβολές με την ΕΟΚ να ενημερώνει πως όποια ομάδα έχει πρόβλημα μετακίνησες να υποχρεούται σε λήψη βεβαίωσης από την τροχαία και να την αποστείλουν στα γραφεία της.

Η ανακοίνωση της Ε.Ο.Κ.:

«Αρκετά προβλήματα στις μετακινήσεις έχει προκαλέσει η κακοκαιρία και το μπάσκετ έχει τις δικές του «απώλειες.

Εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών που καθιστούν αδύνατη τη μετακίνηση, αναβάλλονται οι αγώνες: Καστοριά-Ερμής Αγιάς, Πιερικός Αρχέλαος-Χαρίλαος Τρικούπης, Αγρίνιο-Αίας Ευόσμου, Αριστοτέλης Φλώρινας-Φάρσαλα, Τιτάνες Παλαμά-Διόσκουροι Κοζάνης, Πολύγυρος-Γέφυρα, Στρατώνι-Ανατόλια.

Παρακαλούνται οι ομάδες που έχουν πρόβλημα μετακίνησης λόγω της κακοκαιρίας να πάρουν μια σχετική βεβαίωση από την τροχαία και να τη στείλουν στα γραφεία της ΕΟΚ».