Ανέλαβε τον Ταυρωπό ο Φώτης Στάμος!

Στο πρόσωπο του Φώτη Στάμου κατέληξε ο Ταυρωπός για την αντικατάσταση του Γιάννη Παφλιά και του Παναγιώτη Κοντοστέργιου στην τεχνική ηγεσία.

Η ομάδα του Αγίου Νικολάου, αφού ευχαρίστησε τους δύο προπονητές για τη συνεργασία, ανακοίνωσε την ανάληψη των ηνιών από τον Φώτη Στάμο, ο οποίος στο α’ μισό της σεζόν ήταν στον πάγκο του ΑΟ Αγναντερού.

Ο 53χρονος Τρικαλινός προπονητής είναι γνώστης του ποδοσφαίρου της περιοχής και έχει θητεύσει με επιτυχία σε ομάδες της Α’ ΕΠΣ Καρδίτσας, όπως η Δόξα Μητρόπολης, ο ΑΟ Κυψέλης, ο Διγενής Αρτεσιανού, ο Πάμισσος Καλογραιανών και η Παλαμαϊκή, στην οποία βρέθηκε την περυσινή αγωνιστική περίοδο.

Η ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο. ΤΑΥΡΩΠΟΣ ανακοινώνει επίσημα τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Παφλιά Γιάννη καθώς και του βοηθού του Κοντοστέργιου Παναγιώτη και τους οποίους ευχαριστεί θερμά για την προσπάθεια που κατέβαλαν κατά τη διάρκεια της 5μηνης παρουσίας τους στον πάγκο της ομάδος μας.

Τους ευχόμαστε από καρδιάς καλή συνέχεια στην προπονητική τους καριέρα και κάθε επιτυχία.

Ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Φώτη Στάμο ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και του εύχεται πάνω απ’ όλα υγεία, καλή δύναμη και επιτυχίες με το σύλλογό μας».