Αλέκος Βοσνιάδης: «Παιχνίδι με παιχνίδι να αλλάξουμε την εικόνα μας»

Στη διαχείριση του αποτελέσματος μετά το 2-0, την εσφαλμένη ανάπτυξη στην αρχή του αγώνα αλλά και το γεγονός ότι η ομάδα του βελτιώνεται, επισήμανε ο Αλέκος Βοσνιάδης στη συνέντευξη τύπου του αγώνα με την Αναγέννηση.

Δείτε ΕΔΩ τι δήλωσε ο Γιάννης Μάγγος

Ο έμπειρος προπονητής των Τρικάλων αναφέρθηκε στα σημάδια κόπωσης που παρατηρεί, το γεγονός ότι η ομάδα ανανεώθηκε ριζικά στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και τόνισε πως υπάρχει η δυνατότητα να υλοποιηθεί ο στόχος που έχει τεθεί.

Αναλυτικά:

«Μετά από δύο αρνητικά αποτελέσματα θέλαμε επειγόντως τη νίκη. Αυτή η ομάδα θα βρει κουράγια για την συνέχεια μέσα από βαθμούς. Δεν ξεκινήσαμε καλά στο 20λεπτο, ξεκινήσαμε λάθος πολλά γεμίσματα, ευτυχήσαμε να κάνουμε 2 γκολ και διαχειριστήκαμε το ματς. Έχουμε και άλλο παιχνίδι την Κυριακή. Δείχνουμε σημάδια κόπωσης, κάναμε και σε δύσκολα γήπεδα προπόνηση. Θα κοιτάξουμε να διαχειριστούμε το υλικό μας. Παιχνίδι με παιχνίδι να αλλάξουμε την εικόνα μας. Έχουμε την δυνατότητα. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα, είναι αποκλειστικά στο χέρι μας να τον φέρουμε κοντά μας. Όχι άλλα λόγια, συνέχεια με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Για τις δηλώσεις του προέδρου περί αποχώρησης:

«Τον πρόεδρο δεν μπορώ να του βάλω στοπ. Έχουμε τα προβλήματα μας. Την διάθεση του προέδρου και του κόσμου εμείς μπορούμε να την αλλάξουμε. Έχω περάσει από πολλές τέτοιες δύσκολες καταστάσεις. Κλειστά τα αυτιά, εμείς και οι παίκτες μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση».