Αίας Καρποχωρίου: «Πήρε μπροστά η μηχανή του Αίαντα»

Καταλυτική ήταν η συγκέντρωση της Αθλητικής ομάδας – Κοινωνικής παρέας των Καρποχωριτών, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το βράδυ στο κατάστημα του Κ. Διπλάρη στο Καρποχώρι.

1) Έγινε ανάλυση της υπάρχουσας κατάστασης που επικρατεί στο ποδόσφαιρο του Νομού και κυρίως στην Γ΄ ερασιτεχνική κατηγορία που και φέτος θα αγωνισθεί με τη θέλησή του ο Αίαντας.

2) Προσδιορίστηκαν οι άξονες που θα κινηθεί και την προσεχή ποδοσφαιρική σαιζόν η πολιτική του Σωματείου μας: α) Οικονομική πολιτική : επιλύθηκε κατά 50% το ίδιο βράδυ το οικονομικό πρόβλημα, από τους παρευρισκόμενους μόνο, ενώ για το υπόλοιπο της χρονιάς θα συσταθεί οικονομική επιτροπή για να επιλύσει και το υπόλοιπο μισό οικονομικό πρόβλημα. Σύνολο εξόδων 2.000,00 !!! ευρώ, από τα οποία 500,00 ευρώ άμεσα για τις δηλώσεις συμμετοχής, πειθαρχικά πρόστιμα, ταμείο αρωγής, δελτία κλπ. και τα υπόλοιπα 100,00 ευρώ ανά 15 ημέρες, για έξοδα διαιτησίας!!! ΝΑΙ ορθά διαβάζετε !!! Σύνολο 2 χιλιάδες ευρώ περίπου και μέσα σε αυτά και ένα λιτό τραπέζι !!!

β) Τεχνικός Υπεύθυνος – Δύναμη του Σωματείου : Παραμένει ο Γ. Μπετχαβάς, με ανοιχτή τη συμμετοχή ενός ακόμη συνεργάτη, τις επόμενες μέρες μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος 2/10/2017. Παραχωρήθηκαν 5 ποδοσφαιριστές από τους οποίους οι 3 στην ΑΕ Καρποχωρίου, που φέτος αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Οι θέσεις αυτές θα καλυφθούν άμεσα, ανάμεσα σε 10 επιλογές αθλητών, με τους οποίους η τεχνική ηγεσία έχει αυτή τη στιγμή ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας.

γ) Διοίκηση – Λήψη αποφάσεων: Οι συμμετέχοντες στα δρώμενα και οι κάθε φορά παρευρισκόμενοι, αποφασίζουν για τα θέματα που υπάρχουν, η Διοίκηση εκφράζει την άποψή της, λαμβάνει γνώση των αποφάσεων της πλειοψηφίας με την παρουσία της κάθε φορά και επικυρώνει τις πράξεις της !!!

ΝΑΙ καλά διαβάσατε, αν θέλετε το πιστεύετε, αν πάλι όχι, ζήτημα του κάθε αναγνώστη…

3) Δραστηριότητες: προγραμματίστηκαν ήδη τα 2 πρώτα φιλικά παιχνίδια για την προετοιμασία της ομάδας. Την προσεχή Κυριακή στην Πτελοπούλα με τον Ατρόμητο και ενδιάμεσα της εβδομάδας στην Αγ. Παρασκευή με τον Άρη, ομάδες Β΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας. Στη συνέχεια θα ανακοινωθούν και οι επόμενοι φιλικοί αγώνες, καθώς και η συγκέντρωση όλων των αθλητών και των φίλων του Συλλόγου μας, σε κατάστημα στο Καρποχώρι.

Αίας Καρποχωρίου