«Έφυγε» ο Γιώργος Αρβανιτάκος…

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε έναν από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους στο χώρο του Καρδιτσιώτικου ποδοσφαίρου, έναν πραγματικό εργάτη του αθλήματος, τον Γιώργο Αρβαντιάκο.

Ο γνωστός τεχνικός έφυγε από τη ζωή το Σάββατο (15/9) αιφνιδίως, βυθίζοντας στο πένθος οικείους αλλά και όλη την ποδοσφαιρική κοινωνία της Καρδίτσας, δίνοντας και την ψυχή του για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Ο Γιώργος Αρβανιτάκος έφυγε σε ηλικία 55 ετών προδομένος από την καρδιά του, έχοντας ζήσει ένδοξες στιγμές στο τοπικό ποδόσφαιρο.

Είχε περάσει από την Αναγέννηση στη Β’ Εθνική ως βοηθός του Μάκη Αβραμόπουλου, ενώ θήτευσε σε πολλές άλλες ομάδες του νομού, όπως ο ΑΟ Μυρίνης, ο Απόλλων Μακρυχωρίου, ο ΑΟ Αγναντερού, ο Άρης Φίλιας, ο Άρης Καρδίτσας, η ΑΕ Λεονταρίου και ο Σώκρατες.

Φέτος το καλοκαίρι ανέλαβε Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας του Α.Ο. Καρδίτσα, ενώ την Τετάρτη (12/9) κλήθηκε να αναλάβει, μαζί με τον Θύμιο Σδρόλια την προσωρινή τεχνική ηγεσία της αντρικής ομάδας των Κυανόλευκων, μετά το «διαζύγιο» με τον Γιώργο Νταρακλίτσα.

Από τις τελευταίες του, μεγάλες επιτυχίες ως τεχνικός ήταν η κατάκτηση του τίτλου της Α’ ΕΠΣΚ τη σεζόν 2012-13 με τον ΑΟ Μυρίνης και η διεκδίκηση της ανόδου στη Γ’ Εθνική μέσω των περιφερειακών αγώνων μπαράζ, ενώ το Σεπτέμβρη του 2013 κατέκτησε το κύπελλο Σούπερ Καπ («Ευ αγωνίζεσθαι») στον τελικό με τον ΑΟ Σελλάνων.

Στην ξαφνική αυτή δυσάρεστη είδηση, ο ΑΟ Καρδίτσα εκφράζει με ανακοίνωσή του συλλυπητήρια, αναφέροντας:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Καρδίτσα, οι προπονητές και τα αγωνιστικά τμήματα εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Γιώργου Αρβανιτάκου, ο οποίος έφυγε πρόωρα και αιφνίδια από τη ζωή κάνοντας φτωχότερο το Καρδιτσιώτικο ποδόσφαιρο.

Ο εκλιπών υπήρξε από τις πλέον εμβληματικές φυσιογνωμίες του τοπικού ποδοσφαίρου με μεγάλη προσφορά και ως ποδοσφαιριστής και ως τεχνικός.

Αιωνία του η μνήμη»…