Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος K. Τσιαμούρας…

Στο πένθος βύθισε την τοπική κοινωνία της Καρδίτσας και ιδιαίτερα το Καρδιτσιώτικο μπάσκετ η είδηση του θανάτου του Γιώργου Τσιαμούρα του Κωνσταντίνου…

Αφοσιωμένος στο αγαπημένο του σπορ, το μπάσκετ, το οποίο υπηρέτησε ως αθλητής με πλούσια διαδρομή στον Γυμναστικό Σύλλογο Καρδίτσας και στην Αναγέννηση τη δεκαετία του ’90 και αγνός λάτρης του αθλήματος, έφυγε σήμερα (3/1), τόσο πρόωρα από τη ζωή, σε ηλικία 43 ετών.

Ο Γιώργος Κ. Τσιαμούρας, κατά μπασκετικό κόσμο «Ράτζα», ήταν άνθρωπος που το χαμόγελό του δεν έσβηνε ποτέ από τα χείλη του, ακόμη και στις δύσκολες στιγμές, δοτικός με υψηλό αίσθημα της κοινωνικής προσφοράς, ενώ υπήρξε υποστηρικτής όλων των Σωματείων καλαθοσφαίρισης της πόλης μας, με παρουσία ως φίλαθλος αλλά και ως συμμέτοχος στις προσπάθειές τους.

Μάλιστα, ήταν ενεργό μέλος της ομάδας καλαθοσφαίρισης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στις διοργανώσεις και τα πρωταθλήματα που συμμετείχε (στην ένθετη φωτογραφία διακρίνεται πάνω δεξιά), ενώ αφήνει πίσω του δύο γιους, τον Κωνσταντίνο και τον Αντώνη, τη σύζυγό του Λιάνα και τον αδερφό του Βασίλη και τους γονείς του.

Στην κεντρική φωτογραφία απεικονίζεται στην πάνω σειρά, ανάμεσα από τους Βασίλη Κρομμύδα (No8) και Κώστα Τσέλιο (No5).

Από τους παλαιότερους του αθλήματος στην πόλη μας, αξέχαστη θα μείνει η εμφάνισή του στον ημιτελικό Θεσσαλίας με τη φανέλα του ΓΣΚ κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου του Παναγιώτη Λιαδέλη, όταν είχε σημειώσει έξι τρίποντα και οδήγησε την ομάδα του στον τελικό.

Το KarditsaSportiva εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…