Έτοιμος για όλα κόντρα στον Αμπελώνα ο Ολυμπιακός Καρδίτσας!

Κανένα παιχνίδι δεν είναι εκτός προγράμματος για τον Ολυμπιακό Καρδίτσας, πόσω μάλλον όταν η αγωνιστική του εικόνα δείχνει κάθε φορά και μεγαλύτερη βελτίωση.

Η ομάδα του Στέφανου Μπελάγια φιλοξενεί τον Γυμναστικό Σύλλογο Αμπελώνα, φιλοδοξώντας να τα δώσει όλα για το πολυπόθητο δεύτερο ροζ φύλλο αγώνα που θα του επιτρέψει να δει διαφορετικά τη συνέχεια της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Οι Ερυθρόλευκοι, μετά τη νίκη τους επί των Δαναών, έδωσαν μία ακόμη δυνατή αναμέτρηση κόντρα στον Εθνικό στη Λάρισα όπου η ήττα είχε να αποφέρει θετικά στοιχεία. Με αρκετές απουσίες και απέναντι σε αντίπαλο της δυάδας, ο Ολυμπιακός δεν έχασε την επαφή του με το σκορ, κατάφερε να έχει για μεγάλο διάστημα συνοχή και το ζητούμενο της διάρκειας στην απόδοση αρχίζει και βρίσκεται.

Σειρά παίρνει το ματς με τον Αμπελώνα, το οποίο στον Ολυμπιακό θεωρούν αρκετά κρίσιμο σε ό,τι έχει να κάνει με τη βαθμολογική συγκομιδή. Οι Καρδιτσιώτες θέλουν να κάνουν γιορτές με τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα και ακολούθως να βγουν από ένα πρόγραμμα αρκετά απαιτητικό. Ο αντίπαλος έχει μία συγκροτημένη παρουσία στο πρωτάθλημα, βάζει δύσκολα σε κάθε ομάδα που αντιμετωπίζει ενώ η επιθετική του ικανότητα είναι αυτή που τον έχει οδηγήσει αρκετές φορές σε σπουδαίες νίκες, όπως αυτή στην Καρδίτσα κόντρα στον αήττητο (έως τότε) Ήφαιστο.

Όλη η προσοχή λοιπόν είναι στο αυριανό ματς που μπορεί να φέρει και ψυχολογικά οφέλη σε περίπτωση νίκης, αφού όπως προαναφέραμε ο Ολυμπιακός θα δείξει ότι μπορεί το ίδιο καλά απέναντι σε υπολογίσιμες δυνάμεις του Ομίλου.

Στα αγωνιστικά ο Στέφανος Μπελάγιας υπολογίζει σε όλους τους διαθέσιμους αθλητές. Το τζάμπολ ορίστηκε για αύριο (17/12) στις 17:30 στο κλειστό της Καρδίτσας με διαιτητές τους Γερακίνη και Καρακώστα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 8ης αγωνιστικής στην Α1 ΕΣΚΑΘ:

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου

17:30, κλειστό Καρδίτσας: Ολυμπιακός Καρδίτσας – Γ.Σ. Αμπελώνα. Διαιτητές: Γερακίνης – Καρακώστας.
17:30, κλειστό Σοφάδων: Γ.Σ. Σοφάδων – Δαναοί Τρικάλων. Διαιτητές: Φακίτσας – Γεωργούλης.
18:00, κλειστό Καλαμπάκας: Α.Ο. Καλαμπάκας – Ήφαιστος Καρδίτσας. Διαιτητές: Ξέρας – Χριστοδούλου.
18:30, κλειστό Μπάρας: Ίκαροι Τρικάλων – Γ.Σ. Ελασσόνας. Διαιτητές: Ξυλάς – Γκαρτζονίκας.
19:30, κλειστό Αγ. Θωμά: Αστέρας Λάρισας – Εθνικός Λάρισας. Διαιτητές: Παζώλης – Κοντογιάννης.