Έτοιμος για το…αγαπημένο του Final Four ο Εφηβικός ΣΠΑΚ!

Εθισμένος στις διακρίσεις είναι ο ΣΠΑΚ που ετοιμάζεται για την αδιάλειπτη παρουσία του στην κορυφαία τετράδα του Εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΚΕΛ.

Η ομάδα του Τάσου Παπαγεωργίου παραμένει σταθερά μία από τις κορυφαίες της κεντρικής Ελλάδας, χωρίς να έχει στερηθεί συμμετοχή σε Final Four διοργάνωσης τα τελευταία χρόνια, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που οι «Τρικολόρε» δεν έμειναν μόνο στα στενά όρια της περιοχής αλλά εκπροσώπησαν το Καρδιτσιώτικο βόλεϊ ακόμη και σε τελική φάση Πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Με το αργυρό μετάλλιο από την περυσινή δεύτερη θέση τους στο Final Four του Παλαμά και το χρυσό της προηγούμενης χρονιάς παρακαταθήκη, ο ΣΠΑΚ θα μπαίνει στη φετινή διοργάνωση που θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο (7-8 Ιανουαρίου) στο ΔΑΚ της Λαμίας ως αήττητος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και θέλει να διεκδικήσει την επιστροφή του στο θρόνο του.

Η προσπάθεια και φέτος χαρακτηρίζεται από συνεπές πλάνο, επιμέλεια των λεπτομερειών και αγωνιστική προετοιμασία ενός ρόστερ εξαιρετικά ελπιδοφόρου με αθλητές που έχουν εμπειρία από την αντρική ομάδα, όπως άλλωστε ο ΣΠΑΚ επιλέγει να πράττει διαχρονικά, δίνοντας την ευκαιρία σε νεαρούς παίχτες να αποκτήσουν σημαντικές αγωνιστικές εμπειρίες και να εξελιχθούν.

Παραδοσιακά, λοιπόν, ο ΣΠΑΚ αποτελεί δύναμη στις αναπτυξιακές κατηγορίες και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι, αφού, εύλογα, λόγω των ηλικιακών ορίων, δεν μπορεί να διαμορφωθεί «κορμός» σε καμία ομάδα αυτού του επιπέδου, συνεπώς γίνεται διαρκής…παραγωγή ταλέντων που κρατούν σε…ανοιχτή γραμμή τον Καρδιτσιώτικο σύλλογο με τη συγκομιδή μεταλλίων!

Στο φετινό Final Four, λοιπόν, ο ΣΠΑΚ θα τεθεί αντιμέτωπος στα ημιτελικά το Σάββατο (7/1) στις 16:00 την οικοδέσποινα και ενεργή πρωταθλήτρια Φθία Λαμίας, σε μία επανάληψη του περυσινού τελικού, ενώ νωρίτερα (14:00) στο ίδιο γήπεδο η διοργάνωση θα ανοίξει την αυλαία της με τον πρώτο ημιτελικό μεταξύ Γ.Σ. Αντίκυρας και Αργώς Βόλου.

Την επομένη  (8/1) θα πραγματοποιηθούν, αρχικά ο μικρός τελικός στις 13:00 και αμέσως μετά ο τελικός στις 15:00 που θα αναδείξει τον νέο πρωταθλητή κεντρικής Ελλάδος, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Ένωσή μας στην επόμενη φάση.