«Ένα ακόμα ταξίδι στο χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου – Η Αναγέννηση αναγγενάται»!

Με μία ανακοίνωση που αν μη τι άλλο στέλνει αισιόδοξα μηνύματα στους φίλους της η Διοικούσα Επιτροπή του ΑΣ Αναγέννηση υποδέχεται τη νέα σεζόν που ανοίγει αύριο (30/9) στον Αλμυρό για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνική.

Η ΑΣΑ ξεκινά ένα ακόμη ταξίδι στις Εθνικές κατηγορίες, εκεί που συμμετέχει αδιάλειπτα και το κλίμα δεν μπορεί παρά να είναι θετικό, αν αναλογιστεί κανείς τα βήματα που έκανε τους τελευταίους μήνες προκειμένου να…αναγεννηθεί και αν συντάξει από το μηδέν το ποδοσφαιρικό της τμήμα.

Η ανακοίνωση:

«Σε 24 ώρες περίπου η αγαπημένη μας ομάδα ξεκινάει ένα ακόμη ταξίδι στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ενάντια σε όλες τις προβλέψεις και πραγματικά πάνω στις στάχτες και τα αποκαΐδια που βρέθηκαν στο δρόμο του Συλλόγου, τα κιτρινόμαυρα χρώματα με το δάφνινο στεφάνι θα ξαναβρεθούν στον αγωνιστικό χώρο για να τιμήσουν τον Αθλητισμό και την πόλη στην οποία γεννήθηκαν.

Ας μην ξεχνάμε ότι πριν την τελευταία γενική συνέλευση δεν υπήρχε ούτε ένα δελτίο ποδοσφαιριστή στα γραφεία μας και κυριαρχούσε η φυγή, η απαξίωση και η απογοήτευση φίλων και μελών.

Τελικά το στοίχημα δείχνει να κερδίζεται…και υπάρχει ομάδα, και θα γίνει σιγά σιγά ανταγωνιστική και το μέλλον θα την ξαναβρεί δυνατή και όρθια.

Κόντρα σε περίεργες λογικές και συμπεριφορές η Αναγέννηση αναγεννάται και χωρίς καμιά διάθεση έπαρσης και πανηγυρισμών ο Σύλλογος δηλώνει παρών!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φίλους της ομάδας που αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας βοήθησαν να στηθεί στα πόδια του το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Καλούμε όλους να συνεχίσουν εμπράκτως την υποστήριξη τους…

Η προσπάθεια συνεχίζεται. Ραντεβού στο Γήπεδο.

Με εκτίμηση

Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Ο Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904»