Έναρξη προετοιμασίας με ανανέωση και δυναμική στον Σώκρατες!

Στα «βάσανα» της προετοιμασίας μπήκε από σήμερα (7/8) ο Σώκρατες!

Δείτε ΕΔΩ πλούσιο φωτορεπορτάζ από την «πρώτη»

Η ομάδα του Βιολογικού εκκινεί τις προπονήσεις οικοδόμησης της προσπάθειας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, έχοντας σε συντριπτικό βαθμό ανανεωθεί αλλά έτσι ώστε να διατηρήσουν και να μεγαλώσουν τις δυνατότητές τους για το προσεχές πρωτάθλημα!

Παρά την υψηλή θερμοκρασία, η ανταπόκριση των ποδοσφαιριστών, νεαποκτηθέντων και μη ήταν μεγάλη, ενώ η έως τώρα μεταγραφική δραστηριότητα της ομάδας δημιουργεί προσδοκίες για μία σεζόν στα πρότυπα του κρεσέντο σταθερότητας που διακατέχει τον Σώκρατες τα τελευταία χρόνια.

Με νέο πρόσωπο τον Τάσο Μασούρα στην τεχνική ηγεσία και άμεσο συνεργάτη του τον Άρη Παπαδάκο, ο Σώκρατες φιλοδοξεί και φέτος να είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος, προσπαθώντας ταυτόχρονα να αξιοποιήσει ταλέντα της περιοχής, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αγωνιστούν στη μεγάλη κατηγορία ποδοσφαίρου της Καρδίτσας.

15 ποδοσφαιριστές έδωσαν το παρών που αυτή τη στιγμή ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας από του 20 συνολικά, αφού υπήρξαν και κάποιοι νεαροί που θα ενισχύσουν την προετοιμασία και φυσικά να λάβουν με τη σειρά τους βαθμό ετοιμότητας, χωρίς να αποκλείεται κάποια προσθήκη εξ’αυτών.

Αναλυτικότερα, το παρών έδωσαν οι Νίκος Ντηλιάς, Ευριπίδης Γεωργίου, Νίκος Θεοδωρόπουλος, Παναγιώτης Φλέσσας που ανανέωσαν και οι νεαποκτηθέντες Άκης Τσέλιος, Κώστας Ρόβας, Γιάννης Ζαραμπούκας, Δήμος Κωνσταντινίδης, Θοδωρής Παπαλός, Γιώργος Παπαδούλης, Παναγιώτης Κουμορία, Θωμάς Γεωργαντζάς, Κώστας Καζάς, Μάνθος Νασιόπουλος και Σκέρντι Ντούσκου.

Απουσίαζαν δικαιολογημένα οι Νίκος Ευαγγελογιάννης, Παναγιώτης Μπόζας, Αλέξανδρος Σιώμος (ανανέωσαν) και οι νεαποκτηθέντες Μάκης Μπάλλας, Στέλιος Παπαευαγγέλου, Μάκης Τασιόπουλος.

Στα αποδυτήρια και πριν τα πρώτα…χιλιόμετρα, η διοίκηση μαζί με το προπονητικό επιτελείο μίλησαν στους ποδοσφαιριστές, καλωσόρισαν παλαιούς και νέους και ευχήθηκα μία καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και να γίνει μία προσπάθεια που στο τέλος να αφήσει άπαντες ικανοποιημένους.

Ο Τάσος Μασούρας τόνισε ότι δεν υπάρχουν μαγικά φίλτρα για την επιτυχία, παρά μόνο δουλειά, ενώ επισημάνθηκε η ανάγκη για συμμετοχή στις προπονήσεις και πιστή ακολούθηση του προγράμματος προετοιμασίας.

Η συνέχεια δόθηκε στο γήπεδο με το πρώτο τρέξιμο της σεζόν και στη συνέχεια ασκήσεις με μπάλα για την ομαλή επιστροφή στη δράση μετά από την αγωνιστική απραξία.