Έναρξη εγγραφής μελών στην Αναγέννηση!

Καμπάνια εγγραφής μελών ξεκινά από σήμερα (9/8) η Αναγέννηση.

Πρόκειται για μία εκστρατεία ενίσχυσης και ουσιαστικής συμμετοχής στην ομάδα, καθώς με συλλογική προσπάθεια και με την ετήσια οικονομική συνδρομή των 50 ευρώ, η ΑΣΑ θα μπορέσει να σταθεί στα πόδια της και να διαφυλάξει τη συνέχεια της ιστορίας της, με τα τμήματα ποδοσφαίρου, καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης που διατηρεί.

Η ανακοίνωση του ΑΣ Αναγέννηση:

«Ο Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ανακοινώνει στους φιλάθλους της ομάδας μας την έναρξη εγγραφής νέων μελών και ανανέωσης των παλιών για τη φετινή χρονιά 2018-2019. (Θυμίζουμε ότι η ετήσια συνδρομή είναι 50 ευρώ).

Η συμμετοχή σας και η οικονομική σας στήριξη μέσω της εγγραφής σας ως μέλους της ερασιτεχνικής ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ είναι πολύτιμη κι απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία των τμημάτων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ καθώς και των αντιστοίχων ομάδων υποδομής.Ακόμη οι συνδρομές σας βοηθούν στη συντήρηση του προπονητικού μας κέντρου στο Σταυρό που με τόσο κόπο και μεράκι δημιούργησε τα τα τελευταία χρόνια η Ερασιτεχνική από το μηδέν.

Τέλος, δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι η φετινή προσπάθεια περαιτέρω ανάπτυξης των ακαδημιών θα είναι ακόμη πιο έντονη από κάθε φορά, καθώς κάθε χρονιά προστίθεται και η εμπειρία της προηγούμενης και ήδη τα πρώτα δείγματα είναι πολύ θετικά. Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά.

ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ»!