Έλαμψαν Ελπίδες Καρδίτσας και Τάκης Κουτσονάσιος!

Την τιμητική τους είχαν οι Ελπίδες Καρδίτσας και ο προπονητής τους, Τάκης Κουτσονάσιος στην εκδήλωση του Δήμου Καρδίτσας την Πέμπτη (5/1) στο αναψυκτήριο του Παυσιλύπου.

Η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου που εκπροσωπεί σταθερά και αδιάλειπτα την περιοχή μας στο υψηλότερο επίπεδο και τη διαφημίζει σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας βραβεύτηκε στην εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη σε όλους τους Καρδιτσιώτες αθλητές, αθλήτριες, αθλητικά πρόσωπα και συλλόγους που κατάφεραν να διακριθούν μέσα στο 2016 να ανεβούν στο βάθρο των επιτυχιών και μας έκαναν υπερήφανους.

Για την ομάδα που προπορεύεται φέτος στη βαθμολογία της Α’ Εθνικής με απόλυτο νικών, η στιγμή αυτή αποτελεί αναμφίβολα αναγνώριση των προσπαθειών, του ήθους και εν συνεχεία των αποτελεσμάτων της πολύ επιτυχημένης αποστολής όλα αυτά τα χρόνια, καταφέρνοντας να είναι πρωταγωνίστρια σε έναν χώρο όπου μολονότι έχει ερασιτεχνικό χαρακτήρα, η αφοσίωση, η επένδυση χρημάτων και ο διαρκής αγώνας για προγραμματισμό πρωταθλητισμού, προετοιμασία και προσπάθεια για ανάδειξη του Γυναικείου ποδοσφαίρου γίνεται με απαράμιλλο επαγγελματισμό και υπέρβαση σε όλους τους τομείς.

Το αγωνιστικό τμήμα παρέστη στην εκδήλωση με τις Καρδιτσιώτισσες αρχηγούς Γωγώ Σίμου και Βιβή Αλεξίου που αποτελούν τη «ραχοκοκαλιά» της ομάδας, να παραλαμβάνουν την πλακέτα από την αντιδήμαρχο κ. Σωτηρία Μπακαλάκου και ακολούθως να τη μοιράζονται με τον Τάκη Κουτσονάσιο, τον Αποστόλη Παπακώστα και τις συμπαίχτριές τους.

athlitiki giorth dhmos karditsas 2017 (54)

Ιδιαίτερα μνεία θα πρέπει να γίνει στον Τάκη Κουτσονάσιο, ο οποίος, θα λέγαμε ότι υπηρετεί με όλες του τις δυνάμεις τον σύλλογο, λειτουργώντας όχι μόνο ως προπονητής αλλά με αμέτρητες εργατοώρες, προσωπικό χρόνο, κόπο και χρήμα, βρίσκεται σε διαρκή εγρήγορση και επαφές ώστε να καταφέρει η ομάδα να είναι κάθε χρόνο ανταγωνιστική και να μπορεί να αντεπεξέλθει στις όποιες δυσκολίες.

elpides karditsas vraveush dhmos (1)

Όλα αυτά κι ενώ απαιτείται μεγάλο ψυχικό σθένος, αντοχή από κάθε άποψη και κόντρα στους χαλεπούς κοινωνικούς και οικονομικούς καιρούς που διάγουμε, σε μία πόλη που αποδεδειγμένα διακρίνεται σχεδόν κατ’αποκλειστικότητα από τον αθλητισμό.

elpides karditsas vraveush dhmos (2)