Έκτακτη Γ.Σ. την Πέμπτη (3/1) στην Αναγέννηση! Υπό παραίτηση Δ.Σ. και Δ.Ε.

Έκτακτη ανοιχτή Γενική Συνέλευση συγκαλεί η Αναγέννηση την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου και ώρα 20:30 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Εμπορικού Επιμελητηρίου Καρδίτσας.

Διοίκηση του ΑΣ Αναγέννηση και Διοικούσα Επιτροπή του Ποδοσφαιρικού τμήματος καλούν τον κόσμο και όποιον ενδιαφέρεται να αναλάβει το μέλλον της ομάδας σε μία κρίσιμη καμπή, ενόψει και του β’ μισό της σεζόν στη Γ’ Εθνική, ενώ στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι τα μέλη του Δ.Σ. και της Δ.Ε. τελούν υπό παραίτηση, «προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος προς οποιοδήποτε τυχόν πρόσωπο ή σχήμα ενδιαφέρεται να αναλάβει τα ηνία είτε μιας νέας Διοικούσας Επιτροπής που θα τρέξει τη μεγάλη ομάδα είτε τα ηνία του Ερασιτέχνη».

Αναλυτικά:

«Σε μια πολύ δύσκολη από την αρχή χρονιά για την αγαπημένη μας ομάδα και ορμώμενοι από τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις, καθώς η Διοικούσα Επιτροπή της ποδοσφαιρικής ομάδας μας αποφάσισε να δηλώσει την παραίτησή της,συγκαλούμε έκτακτη ανοιχτή Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου στις 20:30 στο Επιμελητήριο με θέμα την παραίτηση της Διοικούσας Επιτροπής και το δύσκολο μέλλον που διαγράφεται για την ομάδα μας στο τρέχον πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Επίσης η διοίκηση του Α.Σ Αναγέννηση Καρδίτσας δηλώνει ότι τελεί υπό παραίτηση, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος προς οποιοδήποτε τυχόν πρόσωπο ή σχήμα ενδιαφέρεται να αναλάβει τα ηνία είτε μιας νέας Διοικούσας Επιτροπής που θα τρέξει τη μεγάλη ομάδα είτε τα ηνία του Ερασιτέχνη.

Καλούμε λοιπόν πέραν του κόσμου και οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο για τη διοίκηση της ομάδας να δώσει το παρόν προκειμένου να παρουσιάσει το πλάνο του ενώπιον του κόσμου μας κι ώστε να παρθούν κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον της Αναγέννησης.

Με εκτίμηση,

Α.Σ.ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904»