Έκοψαν την πίτα και βράβευσαν Σπύρο Θώδη, «λαγό» οι Ultras Gate 3!

Μια νύχτα αποκλειστικά αφιερωμένη στην Αναγέννηση διοργάνωσαν την Παρασκευή (4/1) οι Ultras Gate 3!

Η έλευση του 2019 προϋπαντήθηκε στην ψησταριά «στ’ Αστέρια», όπου ο πιο αρχαίος και δυναμικός πυρήνας οργανωμένων φιλάθλων του υπεραιωνόβιου Συλλόγου έκοψε την πίτα του, έχοντας στο πλευρό του εκπροσώπους από όλα τα αγωνιστικά τμήματα της ΑΣΑ,  φιλάθλους κάθε ηλικίας και διοικητικά μέλη.

Τόσο το τμήμα καλαθοσφαίρισης, όσο και το τμήμα πετοσφαίρισης ήταν εκεί για να γιορτάσει μαζί με τον 6ο και 7ο παίχτη της αντίστοιχα τη νέα χρόνια, σε μία βραδιά τιμής στο ένδοξο παρελθόν και διάθεση να συνεχιστεί η διαδρομή του Συλλόγου όπως αρμόζει στην ιστορία του.

Με καλό φαγητό, ποτό και μία κιτρινόμαυρη βασιλόπιτα που ανέγραφε σύνθημα με νόημα («Όσο με πληγώνεις, τόσο με πωρώνεις») το κλίμα ήταν πανηγυρικό και άπαντες τραγούδησαν για το καμάρι της πόλης που πλέον εκπροσωπείται μαζικά σε περισσότερα σπορ.

Η εκδήλωση περιλάμβανε βραβεύσεις, καθώς οι Ultras Gate 3 δεν ξέχασαν τον αξεπέραστο Σπύρο Θώδη, ενός εκ των μεγαλύτερων ποδοσφαιρικών ταλέντων που ανέδειξε ο τόπος μας διαχρονικά, με τα έσοδα της μεταγραφής του οποίου από την Αναγέννηση στην ΑΕΚ το 1979 να καθιστούν εφικτή την αγορά και στέγαση των γραφείων της Ερασιτεχνικής ΑΣΑ!

Η αναγνώριση της προσφοράς στον Σπύρο Θώδη ήταν η ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης στο πρόσωπό του που μέσα σε συγκίνηση ευχαρίστησε τους οργανωμένους για την τιμή, με τις βραβεύσεις να μη σταματούν εδώ.

Τιμήθηκε επίσης ο κ. Παναγιώτης Αποστολός, γνωστός στην κιτρινόμαυρη κερκίδα ως «λαγός», για την πολυετή του προσφορά από την ιδιότητα του φιλάθλου στην Αναγέννηση, αφού πρόκειται για ένα πρόσωπο που είναι πάντα στην ομάδα και στην εξέδρα όπου και αν η ομάδα αγωνιζόταν.

Κέφι, τραγούδι και μία αναμνηστική φωτογραφία των παρευρισκομένων στη χιονισμένη πλατεία Πλαστήρα ήταν ο ιδανικός επίλογος της βραδιάς και το υποδειγματικό καλωσόρισμα στο νέο έτος!