«Έδεσε» Κώστα Παππά ο ΑΣ Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ!

Σε έναν από τους μακροβιότερους αθλητές του ΑΣ Καρδίτσας εξελίσσεται ο Κώστας Παππάς, ο οποίος τείνει να γίνει συνώνυμο της σύγχρονης ιστορίας του Συλλόγου!

Ο 20 ετών (31/7 γίνεται 21) γκαρντ βρίσκεται στην αντρική (!) ομάδα του ΑΣΚ από το 2013 και την Α1 ΕΣΚΑΘ, ενώ, βάζοντας την υπογραφή του για επέκταση της συνεργασίας, ο Καρδιτσιώτης ταλαντούχος αθλητής θα συνεχίζει για 5η χρονιά στα Κυανόλευκα!

Το μοναδικό «διάλειμμα» που έκανε ο αθλητικός περιφερειακός της Καρδιτσιώτικης ομάδας ήταν μόνο τη σεζόν 2015-16, όταν αγωνίστηκε στον Ορφέα Ν. Σκοπού Σερρών, και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Κώστας Παππάς βρίσκεται, λοιπόν, στον ΑΣΚ από το 2013 ως μοναδικός παίχτης μαζί με τον αρχηγό Βαγγέλη Παπαδόπουλο που παραμένουν όλα αυτά τα χρόνια «στρατιώτες» της ομάδας, που έχουν δεθεί με την κερκίδα και που φυσικά είναι παρόντες σε όλες τις επιτυχίες της!

Τη σεζόν 2013-14 ο ΑΣΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ που σηματοδότησε με άνοδο στη  Γ’ Εθνική αλλά και το κύπελλο ΕΣΚΑΘ. Ένα χρόνο αργότερα, ο Παππάς αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική σε ηλικία 17 ετών με τον ΑΣΚ και επέστρεψε σε αυτόν την περίοδο 2016-17 και τη Β’  Εθνική, όταν, παίρνοντας φανέλα βασικού, βοήθησε με την ενέργειά του στο παρκέ ώστε οι Κυανόλευκοι να γίνουν η πρώτη ομάδα του νομού που ανέρχεται στην Α2!

Οι βίοι παράλληλοι συνεχίστηκαν για ΑΣΚ και Κώστα Παππά, καθώς η ανοδική πορεία της ομάδας ευθυγραμμίστηκε με αντίστοιχη πορεία του παίχτη, ο οποίος άρπαξε την ευκαιρία και φέτος στην Α2 κατέγραψε 29 συμμετοχές, μετρώντας 43 πόντους, 26 ριμπάουντ, 13 ασίστ, 21 κλεψίματα και 3 τάπες, δείχνοντας ότι η εξέλιξή του μόνο τυχαία δεν είναι.

Ο ίδιος ξοδεύει αρκετές ώρες στο παρκέ ώστε να παρουσιαστεί ακόμη πιο βελτιωμένος τη νέα σεζόν, σε ένα πρωτάθλημα με μεγάλες απαιτήσεις που όμως είναι έτοιμος να τις ικανοποιήσει.