Άτυχος ο Παπαναστασίου στο 7ο Ράλι Σπριντ Μπράλου

Άτυχος στάθηκε ο Καρδιτσιώτης Δημήτρης Παπαναστασίου στο 7ο Ράλι Σπριντ Μπράλου που πραγματοποιήθηκε χθες (10/4) Κυριακή.

Ο έμπειρος οδηγός συμμετείχε στην κατηγορία C5/A6 με Citroen Saxο VTS και συνοδηγό τον Ηλία Αγγέλη, σε μία διαδρομή αρκετά απαιτητική που περιείχε δυνατό ανταγωνισμό με αρκετά καταξιωμένα πληρώματα.

Ο Παπαναστασίου εγκατέλειψε στην Ειδική 1 λόγω μηχανικής βλάβης και έτσι δεν ολοκλήρωσε τον αγώνα, με νικητές της κατηγορίας να αναδεικνύονται οι Παναγιώτης Κύρκος και Γεώργιος Πολυζώης με Mitsubishi EVO VIII.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα

Ο βαθμός δυσκολίας ήταν μεγάλος αφού ο καιρός εναλλασσόταν από ήλιο σε βροχή σε βαθμό που η επιλογή των κατάλληλων ελαστικών ήταν «γρίφος», αφού το οδόστρωμα ήταν σε άλλες στιγμές στεγνό και σε άλλο περισσότερο ή λιγότερο βρεγμένο.

Αυτό συνέβαινε σε όλη τη διάρκεια των 3 περασμάτων από την ειδική διαδρομή των 11,67 χιλιομέτρων, δυσκολεύοντας τις προσπάθειες των συμμετεχόντων.

Να αναφέρουμε ότι το Ράλι Σπριντ Μπράλου έχει διπλή βαρύτητα, αφού προσμετρά τόσο στο Κύπελλο Ασφάλτινων Ράλι Κεντρικής Ελλάδος όσο και στο Πρωτάθλημα Ράλι Ιστορικών Αυτοκινήτων, ως ο δεύτερος γύρος και των δύο θεσμών. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με την φήμη της ειδικής διαδρομής να συγκεντρωθούν 53 συμμετοχές οι οποίες διακρίνονται όχι μόνο για την ποσότητα, αλλά και για την ποιότητά τους.