Άρεσε η Δόξα Μητρόπολης στο νικηφόρο τεστ με τον ΑΟ Καρδίτσα

Η Δόξα Μητρόπολης ήταν η νικήτρια στο φιλικό κόντρα στον ΑΟ Καρδίτσα, σε ένα από τα πλέον δυνατά τεστ προετοιμασίας των δύο ομάδων έως σήμερα.

Δείτε ΕΔΩ φωτορεπορτάζ από το φιλικό

Η ομάδα του Μάκη Ριζογιάννη έδειξε ωραίο πρόσωπο, κυρίως λόγω της ομοιογένειας που παρουσίασε σε αυτή τη χρονική στιγμή παρά για το τελικό 2-0 που πέρασε σε δεύτερη μοίρα.

Από την πλευρά του, το συγκρότημα του Γιώργου Νταρακλίτσα είχε συμπαγή εικόνα, κατάφερε να έχει μία συνοχή στις γραμμές τις αλλά δυσκολεύτηκε στην τελική προσπάθεια, έχοντας όμως όλο το χρόνο να δουλέψει πάνω σε αυτό και με τις προσθήκες που έγιναν.

Ουσιαστικά οι δύο προπονητές επέλεξαν να ξεκινήσουν με τις έμπειρες, σε μεγάλο βαθμό, επιλογές τους στην αρχική σύνθεση, ενώ στην επανάληψη οι αλλαγές περιλάμβαναν αρκετούς νεαρούς να παίρνουν χρόνο συμμετοχής και να αφήνουν υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Μετά το «στείρο» 0-0 στο α’ μέρος, το β’ ημίχρονο ξεκίνησε με τη Δόξα να χάνει την ευκαιρία να πάρει προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Αναγνωστόπουλος είδε την εκτέλεση πέναλτι να αποκρούεται από τον Μπόρλα.

Στη συνέχεια ο ρυθμός ήταν καλύτερος και το προβάδισμα απέκτησαν οι γηπεδούχοι μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπουντούρη που κατέληξε στο κάθετο δοκάρι και ο Νίκος Παπαδημητρίου από κοντά πήρε την επαναφορά για  το 1-0.

Το 2-0 σημειώθηκε από τον νεαρό Παναγιώτη Ζάγκο, σε ένα σημείο του αγώνα  που αμφότερες οι ομάδες χρησιμοποίησαν παίχτες από τις εφηβικές ηλικίες.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι για τη Δόξα απουσίαζαν οι Τσαρτσαράς, ο νεαρός τερματοφύλακας Δ. Φιλίππου και ο τραυματίας Γκούμας και ο Κωστέλλος.

Δόξα Μητρόπολης (Θ. Ριζογιάννης): Τ. Τσιαντούλας, Μπαντής, Δ. Φιλίππου, Παπαδημητρίου, Φακίτσας, Ζάρρας, Βαγγελάκος, Κ. Χαντζής, Μπουντούρης, Φακίτσας, Παντέρης, Αναγνωστόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι: Θ. Αδαμόπουλος, Δημακόπουλος, Χίμι, Π. Ζάγκος, Μορέλλας.

ΑΟ Καρδίτσα (Γ. Νταρακλίτσας): Μπόρλας, Κουτρούλιας, Β. Αντωνίου, Παπαμαργαρίτης, Τζόγιερς, Νταρακλίτσης, Καρατέλιος, Α. Καραχάλιος, Αποστολακούλης, Τζερτζελάς, Μητσιώνης. Αγωνίστηκαν και οι: Θ. Τσιαντούλας, Παρθένης, Μπρέλλας, Β. Σαββάλας, Χαντζιάρας, Γ. Οικονόμου, Μπολτσής, Κολοκύθας, Κουτής, Κοντοκώστας.