Άπαντες παρόντες και το…μάτι να γυαλίζει στα Τρίκαλα η Αναγέννηση!

Αποφασισμένη να παλέψει για το καλύτερο σε ένα ντέρμπι με ενισχυμένο κίνητρο, όπως είναι το ματς κόντρα στον Α.Ο. Τρίκαλα είναι η Αναγέννηση.

Η ομάδα του Γιάννη Μάγγου συνεχίζει με τρία ματς χωρίς ήττα και αύριο (15/2) Τετάρτη στη γειτονική πόλη θα προσπαθήσει στην εξ’αναβολής αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει μεν «λαβωμένο» ηθικό από τα τελευταία αποτελέσματα αλλά που επίσης αναζητά το χρονικό σημείο που θα αντιδράσει και που θα…«κλείσει πληγές».

Από την Κυριακάτικη (11/12) νίκη κόντρα στον Αχαρναϊκό, ο Γιάννης Μάγγος είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του να συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του και έτσι ο νεαρός προπονητής θα επιλέξει την καλύτερη δυνατή αποστολή, η οποία θα ανακοινωθεί αύριο στο ΔΑΚ των Τρικάλων.

Οι  διαθέσιμοι 24 ποδοσφαιριστές είναι:

Πρίφτης, Γεωργατζάς, Τζάνης, Κισκαμπάνης, Τσόπελας, Καραγιάννης, Δημόπουλος, Μάιγκα, Ζδράβος, Ντεμπελέ, Βουκομάνοβιτς, Μπιτέλης, Υφαντής, Σμίλτος, Μπλέντι, Ντάνκουα, Τζέκος, Κρητικός, Ντιατά, Τσιλούλης, Χαλκιαδάκης, Ξέρρας, Μυργιώτης και Τζέλλος.